Blogg v 51

Då har vi kommit till årets sista blogginlägg från oss på Björnen. Vi har, som ni alla förstått, haft en fantastisk utbildningshöst tillsammans!

Det sista inlägget symboliserar det barnen går och längtar efter, JULEN!

Tomtegubbar med stora skägg, små och stora ögon, luvor, knappar och bälten. Viktigast av allt är att det är de finaste tomtar på denna jord. Likaså är de härliga färgglada ljusstakarna de bästa!

Med cerenitleran gjorde våra Brun och Grizzlybjörnar miniatyrer av det som symboliserar julen för dom. In i ugnen åkte de små skapelserna för att härda och sen limmades de fast på härliga träbitar som barnen valt och tagit med från skogen.

Pepparkakor har bakats i vårt hus under en längre period då vi i början av november bakade till Arkdes pepparkaksutställning. Visst var det kul att baka till ett gemensamt projekt som det, men inget slår när man får baka sina egna pepparkakor! ”- vi bakar stora vi bakar små, och några spritsas med god kristyr”.

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önkar vi Er alla!

Bettan Cissi Emma Madde Lotta Thelma Tina

En kommentar till “Blogg v 51”

  1. Underbart att få hem de kreativa julprydnaderna och se den stolthet och glädje med vilken de visades upp! Hoppas nu att ni allihop får en välförtjänt vila och riktigt god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *