Bloggen V. 19

Hej Bloggen

Den här veckan har målat av vårat fina körsbärsträd som blommar på gården. Vi tog ut vårt staffli och målarfärger. Vi duttade löv och blommor med hjälp av en bomullstuss.


I tisdags var Brunbjörnsgruppen uppe på kullen och letade fjärilar och andra insekter. De målade olika fjärilar med fina färger. Grizzlybjörnarna har i femårsgruppen pratat om serier. Vad är en serie? Vad är en pratbubbla? Vilken ruta ska man läsa i först?

 

Idag har vi varit vid Stora skuggan och hälsat på alla djuren där.                   Fyra H står för Huvud, Hjärta, Hand & Hälsa, och vi hade sådan tur att praoeleven Fridas kompis Hannah var där, så vi fick en egen guide. Hon berättade att grisarna viftar på knorren när de är glada och att de gillar att sola och rullar sig i leran som solkräm.

Hannah kom och hämtade oss, så att vi fick se när flasklammen fick mat. Vi fick klappa det minsta svarta lammet och ullen var superlen.

 

Trevlig Kristiflygare,

Lotta & Tina

 

3 reaktioner till “Bloggen V. 19”

  1. Vilka underbara bilder från Stora skuggan! Så roligt att få träffa alla djur och vi ser fram emot mer sådant i Rönninge by.

  2. Så fint!
    Lammet var verkligen en succé.
    Och verkligen härligt att ni nu kan slänga överdragskläderna och njuta av försommarvärme!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *