Bloggen v 33

Terminen är igång!!!! Den här veckan kom alla våra ”gamla” barn och alla pedagoger tillbaka efter en härlig sommarledighet som bjöd oss på ett finfint väder. För visst har det varit varmt och skönt?!? Vi har den här första vecka välkomnat fyra av våra sex nya kompisar. Två som är lite äldre och två som är något yngre, så vi säger extra välkomna till dom och deras familjer!

Vädret ja….ett populärt samtalsämne i ett land som vårt som har fyra årstider. Vi undrade vad som hände när terminen satt igång och sommarlovet tog slut?!? Jo, det blev markant kyligare, sommarvärmen försvann och ner från skyn föll höstregnet….om det gör oss något….nej, absolut inte, om än liiiite tidigt….men….

…hur kul är det inte att plaska, göra gegga och åka rutchkanan i parken! Det går så fort när galonisarna är på. Husväggarna har blivit våra stora canvastavlor då vi målat dom med vatten. Det hör till att en och annan pensel hamnar i munnen. Släcka törsten är säkrast att göra på detta sätt, för ska man gå och dricka ur sin flaska kan man bli av med penseln och den är hårdvaluta dagar som dessa.

Vi Isbjörnar har börjat så smått med vår gemensamma kompistavla som skall tillverkas av alla Björnar. Vi kommer återkomma till den under kommande blogginlägg och förklara vårt tänk. Här får ni en sneak peak.

Vad tror ni det ska bli? Ni kan fråga våra Isbjörnar, som från och med denna termin är våra kompisar som är födda 2018. I nästa blogg blir presentationen av den förändring vi har gjort inför hösten.

Idag var storbjörnarna i väg till fotbollsplanen i Vasaparken för att ha rörelse med fokus på sammarbetslekar. Alla behövdes vi när den stora fallskärmen skulle vecklas ut och leken skulle börja. Här gällde det att kunna sina färger…Kinesiskamuren är en riktig favorit liksom Vad är klockan herr Lejon. Slutligen blev det fotbollsmatch och vad behöver man göra i ett lag för att det ska bli en riktigt bra match, jo samarbeta.

Som sagt, härligt att vara igång igen och vi ser så mycket fram emot att få en härlig termin ihop med barnen och er.

Njut av helgen, så ses vi på måndag!

Bettan Cissi Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *