Bloggen v. 44

Hej Bloggen,

Den här veckan har vi haft höstlovskul! 😀

Vi började med en utflykt till Uggleparken, för några barn tyckte att det var orättvist att femårsgruppen fick åka dit förra veckan. Nu när vi jobbat intensivt med Barnkonventionen i två veckor lär sig barnen att göra sina röster hörda vilket är viktigt. Barns inflytande är en stor viktig del i vår verksamhet och vi är lyhörda och uppskattar deras delaktighet.När vi var i Uggleparken fick vi halka runt i första frosten och en del av oss blev väldigt sugna på att åka skridskor, och snart är vi där. Tänk att det går dubbelt så fort i rutschkanan när det är frost och att det är dubbelt så svårt att komma upp. Det kämpades på för fullt.


Det har skapats spöken, häxor och spindlar och alla möjliga hemska figurer. 


Några tyckte att veckans höjdpunkt var höstmaskeraden och barnen kom som häxor, superhjältar, kakmonster och prinsessor och mycket annat. Alla dansade för fullt och det var dansstopp och tidningsdansen och limbo. Tidningsdansen var lite klurigt, för när musiken stoppar gäller det att lägga ner tidningen på golvet och ställa sig på den med sin danspartner och sticker det ut någon liten tå, finns det risk att man åker ut. 


Till förfriskning bjöds det på bananspöken, clementinpumpor och majskrokefingrar, och det blev en lång kö till Pumpan Annas café.


I Rålis kämpade lagen Björnarna mot Lejonen i Wild kidz och det blev en mycket jämn kamp. Det cyklades, spelades bowling, byggdes statyer, åktes skidor och lite till. Som avslutning vågade alla gå tipstolvan genom ”Läskiga skogen” och sist men inte minst var det skattjakt. Kan tänkas att ni får höra något om läbbiga ögon. 👀


Veckan avslutades med fredags-dansen och vi dansade till Valle och åkte skidor, för tänk att det snöade på oss härom dagen. Till den absoluta favoriten The Skeleton dance övade vi på några nya ”dance moves” och de har lovat att inte spela på kattens svans… 

Nu önskar vi er en underbar Allhelgona helg!

Lotta & Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *