Bloggen v 50

Idag packas det påsar med julpynt och annat som skapats under terminen. Hos de äldre Björnarna ser det ut som om de har storstädning då de rensar ur sina egna lådor de samlat höstens alster i, men helt rätt, man ska ju städa inför julen, det har vår Nisse sagt att alla gör….

Här är några alster som Isbjörnarna fått göra som julpyssel. Många olika finmotoriskt moment för att få till denna mysiga fönsterdekoration eller bordsdekoration. Klippa efter linje, limma ihop delarna med stiftlim och använda flytande lim för att limma fast glittret och silkespapperstussarna.

Det egna pepparkakshjärtat ska dekoreras med mycket gott!

Pepparkaksbaket slog nog rekord i ätandet av pepparkaksdeg i år. Några av våra barn tyckte en stor del av baket var onödigt så som att kavla, stansa ut figurer och sen få de gräddade. Varför inte äta upp sin bit man fått direkt, ogräddad…hahaha. Vissa förstod dock vitsen med att få en gräddad pepparkaka, för nästa moment var att dekorera med gosaker.

Toarullstomten och den tussade granen är julpysslet våra yngsta Isbjörnar fått göra. Några tillverkade detta med stor entusiasm medan andra tyckte det var måttligt roligt att bli kladdiga av färg liksom lim. Som tur är behöver man bara göra detta om man själv önskar. Med andra ord, några av våra barn fick med sig ett julpyssel och andra fick tre!

Nu önskar vi alla vår björnungar med familjer en riktigt

GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!

Bettan Madde Tina Cissi Lotta Anna

3 reaktioner till “Bloggen v 50”

  1. De fina Pepparkakorna fick bli vår viktigaste färdkost igår. God jul & gott nytt år till er världens bästa pedagoger ❤️

  2. Med tanke på brist på pepparkaka med hem så var nog vårt barn ett utav dom som hellre åt degen antar vi… 😆
    Tack för den här terminen!
    God Jul och Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *