Bloggen v 51

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar än till…

…ja, det är ju en smaksak helt enkelt.

Vi på Björnen gillar julen och allt man kan tillverka till julen. Den här sista veckan har julsångerna fortsatt ( syftar på Luciatränandet)ljuda ut ur högtalarna och vi är inte sena att hänga på med våra egna röster. Vi har fortsatt med julstöket och så här sista dagen får barnen äntligen ta hem sina fina alster som är fyllda med en hel del möda, men framför allt med mycket mycket STOLTHET!

Så kom äntligen lite snö och vi fick möjlighet att åka stjärtlapp, madrass och andra roliga åkdon i Vasaparken. Vad det var roligt!!! Så roligt att vi inte ville gå tillbaka till förskolan för att äta lunch trots att det var spaghetti med köttfärssås!

I onsdags hade vi jullunch och som vanligt dukade vi upp långbord med fina servetter, batteriljus, röda tulpaner och sjöng skålvisor ihop. Jo, vi åt ju de traditionella barnfavoriterna köttbullar, prinskorv och ägghalvor tillsammans med potatis. Några barn tyckte om den gravade laxen och ett barn fullkomligen älskade den inlagda gurkan. Sillen däremot…

Nu vill vi alla pedagoger önska Er en riktigt härlig Jul och Ett Gott Nytt År!

Ses på bloggen igen 2019!

Bettan Anna Madde Tina Lotta

 

En kommentar till “Bloggen v 51”

  1. Vad många fina saker barnen gjort som de nu stolt sätt upp hemma. Ljuslyktan och bivaxljuset ska tändas på julafton. En riktigt god jul till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *